Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το Πάμε Πακέτο, τονίζοντας πως ο Νίκος Χατζηνικολάου την είχε βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε.

«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα.

Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο βίντεο του zappit.gr είπε στη συνέχεια: «Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».


Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Νίκος Χατζηνικολάου έβαλε το Πακέτο απέναντι από το Παρά Πέντε»