Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο παρουσίασης ρολογιών γνωστής εταιρείας. Ο Ντάνος εξήγησε για το θέατρο, τα σίριαλ και της άδεια ασκήσεως επαγγέλματος:

«Το θέατρο δε θα με ενδιέφερε, αλλά σίγουρα το κομμάτι των σίριαλ μια και έχω εμπλακεί αρκετά σε σχέση με τα άλλα. Το εξωτερικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας στο Hollywood, όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό. Υπήρχε ένα σενάριο που εξέταζε ένας σταθμός το οποίο είναι για πλατφόρμα αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και δεν έχει να κάνει με το Hollywood για όσους είπαν γι’ αυτό.

Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε σίριαλ μέσα από μια επιτυχία που είχα σε ένα παιχνίδι. Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για να συμμετάσχω σε σίριαλ είναι βέβαιο ότι θα φρόντιζα να την βγάλω».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Γεωργίου και την παρουσίαση του X Factor, είπε:

«Νομίζω ο Αντρέας δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση. Το ότι συνεργαστήκαμε δε σημαίνει ότι μπορώ να τον κρίνω στην παρουσίαση. Σίγουρα είναι ένα βήμα για εκείνον και του εύχομαι καλή επιτυχία».


Γιώργος Αγγελόπουλος: "Αν χρειάζεται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για να παίξω σε σίριαλ, θα βγάλω"