Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειρά του Alpha, Σασμός. Αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, η Αργυρώ αποφασίζει να γράψει το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη και αποφασίζει να παντρευτεί κάποιον άλλον.

Σασμός: Προσπαθούν να ξεχάσουν
Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Αργυρώ και η Μαρίνα φτάνουν στα Γιάννενα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούρια αρχή στη ζωή τους. Η Αργυρώ θέλει να καταφέρει να ξεχάσει το παρελθόν της και όσα την πλήγωσαν, αλλά και να κρύψει με αυτόν τον τρόπο από όλους πως είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη.

Η Αργυρώ, όμως, στα Γιάννενα γνωρίζει τον άντρα που θα της αλλάξει όλη της την ζωή. Ο λόγος για τον Σταύρο. Έναν γοητευτικό, ευγενικό και πάνω από όλα προστατευτικό νεαρό.

Σασμός: Η γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο
Η πρώτη γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος την βοηθάει στις ερημιές. Όμως, πολύ γρήγορα αναπτύσσεται ανάμεσά τους μια σχέση εμπιστοσύνης. Εκείνος από την πρώτη στιγμή βοηθάει την Αργυρώ να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα αλλά και να ξεχάσει όσα οδυνηρά περιστατικά έζησε.

Ο Σταύρος καταφέρνει και κερδίζει γρήγορα τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο της Αργυρώς όσο και της Μαρίνας. Μάλιστα, ερωτεύεται την κοπέλα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη συναντάει και κάθε μέρα που περνάει τη διεκδικεί ερωτικά έχοντας παράλληλα την υπομονή να περιμένει για όσο καιρό χρειάζεται η Αργυρώ προκειμένου να νιώσει έτοιμη για μία νέα σχέση.

Η Αργυρώ και ο Σταύρος αποφασίζουν να παντρευτούν. Κανείς, όμως, δεν τολμάει να τη ρωτήσει αν πραγματικά έχει ξεπεράσει τον Αστέρη…