Καρναβάλι: H επιστροφή του κόκκινου χορού

Το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού αρχίζει με τον Κόκκινο Χορό που πέρυσι στερηθήκαμε λόγω της πανδημίας.

Είναι ένα event δικό μας εδώ και χρόνια που μας γεμίζει ενέργεια και μας δίνει τον ρυθμό για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

Ένα party διαφορετικό και απόλυτα Πατρινό και κόκκινο.

Απομένουν μόλις τρεις ημέρες μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 4 Μαρτίου που είναι και η τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού.

Απομένουν μόλις τρεις ημέρες για μία εκδήλωση που θα μας ξεσηκώσει και θα μας ανεβάσει στο full !

Το σημείο συνάντησης για όλα όσα επιθυμούμε να ζήσουμε και να γλεντήσουμε είναι το γνωστό εδώ και χρόνια Royal (παλαιό Πτωχοκομείο).  

Για τη μουσική είναι το απόλυτο καθώς οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να μας κρατήσουν στα κόκκινα μέχρι το πρωί.

Το ποτό είναι ελεύθερο και συνοδεύεται και από φαγητό για να μπορέσετε να αντέξετε την ένταση.

Back to Back 2 κόκκινοι 

Είναι επιτυχημένο και δεν αλλάζει. Ετσι λοιπόν πριν τον Κόκκινο Χορό θα προηγηθεί ένα καρναβαλικό party με διαφορετική μουσική και ακούσματα από εκείνα τα κλασσικά που ξέρουμε και δεν γίνεται να λείψουν.

Επιτυχίες των 90ς που συνδυάζονται με κλασσικά τραγούδια που συνοδεύουν κάθε καρναβάλι και τα απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια στην πόλη μας. Στην συνέχεια το κυρίως μουσικό μενού του κόκκινου που διαφέρει απ’ ότι άλλο στην καρναβαλική Πάτρα

Μην περιμένετε !!!

Οι προσκλήσεις για τον Κόκκινο Χορό για εσάς και την παρέα σας δεν μπορούν να περιμένουν, καθώς το ενδιαφέρον είναι κάθε χρόνο και πιο έντονο.

Ειδικά φέτος που υπάρχει και όριο στον αριθμό ατόμων πρέπει να κινηθείτε εδώ και τώρα χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και αναμένεται sold out.

Το Bacardi για μία ακόμα χρονιά θα είναι εκεί για να μας δώσει το ρυθμό και να μας φτιάξει το αυθεντικό BACARDI Mojitο δημιουργώντας αληθινές στιγμές απόλαυσης. To εμβληματικό ρούμι αποτελεί βασικό στοιχείο της διασκέδασης στον Κόκκινο Χορό και θα προσφέρει τη διάθεση, την ένταση, και την απόλυτη απόλαυση για όλους όσοι θα βρεθείτε στον Κόκκινο. 

Τέτοιες καταστάσεις θα ζήσετε στον φετινό  Κόκκινο Χορό. 

Μην τις χάσετε !!!

Πληροφορίες 

Αυτήν την Παρασκευή 4 Μαρτίου, σας περιμένουμε στο γνωστό μέρος ( ROYAL Παλαιό Πτωχοκομείο ) .

Δεκτοί όλοι αλλά μόνο με κόκκινη ενδυμασία/στολή.

Ωρα έναρξης 23:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Marmelada

Queen café – bistrot

Royal Patras

Φάρος Εν Πάτραις

Η Τρελλή Ροδιά

Evathlon total fitness

Abige hair style

Vino Divino ΠΑΤΡΑ

ΤΑΣΗ electricity

Sisters & Daughters