Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ο δικηγόρος του ηθοποιού εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για την υπόθεση.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να μεταφέρει στον πελάτη του ότι επιθυμεί να του κάνει μία συνέντευξη πριν από τη δίκη του, παρότι είναι παρακινδυνευμένο.

«Διατίθεμαι με όλον τον κίνδυνο να κάνω συνέντευξη στον πελάτη σου, τον αγαπητό Πέτρο -μάλιστα με είχε πάρει να συνεργαστούμε πριν γίνει ό,τι έγινε- να μου κάνει μία εξομολόγηση και να του κάνω μία βαθύτατη “ανάκριση” αν πάρεις άδεια και να δοθεί η δυνατότητα να απαντήσει σε ερωτήματα που θα είναι αμείλικτα από μένα.

Εγώ διατίθεμαι γνωρίζοντας τι κίνδυνος υπάρχει αν δώσεις στον άλλον τον λόγο και μπορούν να σου πουν πάρα πολύ εύκολα ότι “ξεπλένεις” έναν κατηγορούμενο. Ο Πέτρος μου έχει εμπιστοσύνη» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε ποτέ για ηθικούς λόγους αλλά και ως συμπαράσταση προς τα θύματα του ηθοποιού.