Τη γνωρίσαμε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων GNTM όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση χάρη στην εξωτική ομορφιά και το πείσμα της. Η τσιγγάνικης καταγωγής πατρινή Παρασκευή Κερασιώτη δεν καταπιάνεται όμως μόνο με φωτογραφίσεις και πασαρέλες.

Απέδειξε την κοινωνική της ευαισθησία συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», που διοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά από το Pantene και την ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στόχος η δημιουργία περουκών για γυναίκες που δοκιμάζονται νοσώντας από τον καρκίνο αλλά βρίσκουν ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία  τους. Μέχρι σήμερα πολλές γυναίκες έχουν χαρίσει 66.700 κοτσίδες και ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται η Παρασκευή, που με τη σειρά της δώρισε τα μαλλιά της, τα οποία είναι και σήμα κατατεθέν της.

Όπως αναφέρει η ίδια ως πρόσωπο της σχετικής καμπάνιας: «Τα μαλλιά μου είναι η εικόνα μου αφού μου δίνουν αυτοπεποίθηση, είναι εργαλείο της δουλειάς μου ως μοντέλου και, αρχικά, μου ήταν δύσκολο να τα κόψω.

Έγινε όμως εύκολο όταν ένιωσα πόση δύναμη, χαρά και αισιοδοξία θα χαρίσουν στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο».