Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον έρωτα.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον γυμνισμό και αν έχει τύχει να βιντεοσκοπήσει προσωπικές του στιγμές.

Σου έχει συμβεί να πέσεις στα πατώματα για έναν έρωτα;

Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι ο έρωτας εμπεριέχει κι ένα κομμάτι «ξεφτίλας»;

Ναι, το έχω ακούσει. Μάλλον κάποιος πρέπει να μου το μάθει γιατί δεν μου έχει βγει στην πράξη. Μπορεί, δηλαδή, το συναίσθημά μου να είναι τέτοιο, αλλά ο εγωισμός μου δεν μου επιτρέπει να το εξωτερικεύσω. Εντάξει, έχω πάει με κλάματα στο άλλο πρόσωπο και έχω διεκδικήσει να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά μέχρι εκεί. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν αισθανόμουν ότι ρίχνω τα μούτρα μου γιατί ήμουν και είμαι χειριστικός στις σχέσεις μου. Ξέρω ότι δεν είναι καλό και το έχω δουλέψει με τον εαυτό μου για να το αποβάλω, αλλά λειτουργεί εθιστικά, γιατί βλέπω ότι λειτουργεί. Ηξερα και ξέρω, δηλαδή, τι πρέπει να πω για να συγκινήσω τον άλλο ή τι ερώτηση πρέπει να κάνω για να αντιληφθώ τι συμβαίνει. Και έχω την τάση σε όλες μου τις σχέσεις-και τις προσωπικές και τις φιλικές-να τεστάρω τους ανθρώπους που έχω γύρω μου για να δω αν με αγαπούν. Και ομολογώ ότι είμαι πολύ πιο κτητικός με τους φίλους μου παρά με τις σχέσεις μου.

Μεγαλώνοντας νιώθεις να γίνεσαι πιο συντηρητικός στον ερωτά;

Όχι. Αυτό που έχει αλλάξει μεγαλώνοντας είναι ότι μπορώ να συμβουλεύσω πιο τον εαυτό μου για το πού μπορεί να καταλήξει ένας λανθασμένος χειρισμός. Επειδή οι έρωτες που πέρασαν από τη ζωή μου δεν ήταν ποτέ νερόβραστοι, μπορώ να προβλέψω και την καλή και την ανάποδη πλευρά.

Κάνεις συχνά γυμνισμό αποδεικνύοντας πως είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ταμπού με το γυμνό σώμα.

Αυτό είναι αλήθεια. Κάνω γυμνισμό με τους γονείς μου από μικρό παιδί, οπότε δεν με σοκάρει η θέα ενός γυμνού σώματος. Αντιλαμβάνομαι ότι ο γυμνισμός δεν έχει απενοχοποιηθεί ακόμα στην Ελλάδα, αλλά εγώ το απολαμβάνω με οποιοδήποτε κόστος. Εντάξει, δεν θα πάω σε μια οποιαδήποτε παραλία και θα βγάλω τα ρούχα μου. Αλλά αν βρεθώ, σε μια παραλία γυμνιστών, δεν θα σκεφτώ ότι κάποιος μπορεί να με αναγνωρίσει η να με τραβήξει φωτογραφία επειδή με βλέπει στην τηλεόραση.

Δηλαδή, μπορεί κάποιος να έχει γυμνή σου φωτογραφία στο κινητό του;

Δεν θα το ήθελα. Αλλά ξέρω ότι δεν ζώ σε έναν κόσμο ιδεατό. Μπορεί και να συνέβη και να μην το πήρα χαμπάρι.

Έχει τύχει να βιντεοσκοπήσεις προσωπικές σου στιγμές και να φοβηθείς ότι μπορεί να διαρρεύσουν;

Επειδή τα κινητά, όπως και οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές, είναι πολύ εύκολο να χακαριστούν, δεν θα έβαζα τον εαυτό μου αλλά και άλλους ανθρώπους σε αυτό τον κίνδυνο. Από την άλλη, δεν κρίνω κάποιον που μπορεί να το έχει κάνει και να ξέφυγε από τον έλεγχο του γιατί όλοι έχουμε περάσει φάσεις που μπορεί να μη σκεφτόμασταν τόσο πολύ ή να λειτουργήσαμε πιο απερίσκεπτα. Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Πηγή: ΟΚ