Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια” μίλησε μεταξύ άλλων, για τον γρήγορο γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, για τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για τον τρόπο που φροντίζει τον εαυτό της.

Μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, πως φροντίζεις τον εαυτό σου;

Αυτή είναι μία καλή ερώτηση! Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το ότι δεν κοιμάμαι ιδιαίτερα καλά έχοντας μικρό παιδί, το οποίο θήλαζα τα πρώτα δύο χρόνια, μαζί με γυρίσματα, πρόβες και όλα όσα έκανα. Είναι λίγο τρέλα όλο αυτό, αλλά θα πάρω μία ανάσα όταν ολοκληρωθούν οι παραστάσεις στο Μέγαρο. Το δύσκολο όταν έχεις παιδιά είναι να λείπεις τα βράδια από το σπίτι λόγω θεάτρου.

Σε πιο ιδανικές συνθήκες, πως φροντίζεις τον εαυτό σου ως γυναίκα;

Προσπαθώ, όσο αυτό είναι εφικτό, να κοιμάμαι- για παράδειγμα, μία ώρα παραπάνω αφού βάλω τα παιδιά στο σχολικό λεωφορείο-, να κάνω έναν καλό καθαρισμό προσώπου, να με περιποιηθώ με ένα προσεκτικό ντεμακιγιάζ ή να βάλω τις κρέμες μου. Ίσως να κάνω και ένα μασάζ, που με ευχαριστεί πολύ, αλλά συνήθως δεν προλαβαίνω. Επίσης, θέλω να ξεκινήσω να γυμνάζομαι, κάτι που αποτελεί πολύ σημαντική φροντίδα για τον εαυτό μας.

Πότε συνειδητοποίησες πως είσαι όμορφη;

Κάπου στη δευτέρα γυμνασίου κατάλαβα πως κάτι νόστιμο υπάρχει πάνω μου γιατί μέχρι τότε δεν με κοίταζε άνθρωπος! Δεν ήμουν ιδιαίτερα θελκτική, ήμουν αλλού γενικά.