Το Πατρινό Καρναβάλι απέκτησε τη δεύτερη ταινία animation. Στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Καρναβαλιού των Μικρών 2022, η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας προχώρησε στην παραγωγή του animation «ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ».

Η Ρεπόρτερ Ντίνα Μυρμηγκίνα μέσα σε έναν πανικό από έντομα που δουλεύουν πυρετωδώς εν' όψει καρναβαλιού, παίρνει συνέντευξη απ΄ τον Τζίτζικα, μασκότ του Πατρινού Καρναβαλιού των Μικρών. Συζητάνε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει λίγο πριν την έναρξη αλλά και για το νόημα του Καρναβαλιού.

Ο Τζίτζικας, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τη δημοσιογράφο του καναλιού ΣΚΑΕΙ TV, στο δάσος των Καρναβαλεντόμων. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά λίγο πριν τον καρναβάλι των εντόμων, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι δεν το βάζουν κάτω.

Ένα απολαυστικό animation παραγωγής ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, δια χειρός Γιώργου Μελισσαρόπουλου (Meliss) με τη συμμετοχή του θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Μουσική επένδυση/Ηχογράφηση: Διονύσης Μπάστας

Φωνή Τζίτζικα: Αλέξανδρος Κουκιάς

Φωνή Δημοσιογράφου: Γιούλη Δούβου

Το animation θα αναρτηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην πλατφόρμα του youtube της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και στο link  https://youtu.be/7neW4lxpB_o

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία animation, παραγωγής της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας μετά το περσινό «ΤΗΛΕ ΚΑΙ… ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ: Τα ευτράπελα της τηλε-εκπαίδευσης».