Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Βαγγέλης Γερμανός. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε, τοποθετήθηκε αυστηρά για το MeToo, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είμαι μεγαλούτσικος, πατάω μέσα στα 73 χρόνια. Μετά τα 50 μου υπήρχε τεράστια διαφορά, βλέπεις τη ζωή από την πίσω πλευρά. Έκανα εγχείρηση κήλης κάποια στιγμή και γράφτηκε ότι έπαθα καρδιακό επεισόδιο και πήγα να πεθάνω. Οτιδήποτε σοβαρό πρόβλημα περνάει κάνεις, του αφήνει κουσούρια, μαθαίνεις να ζεις με αυτά. Τώρα πια τραγουδάω καθιστός», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γερμανός.

Αναφερόμενος στο κίνημα MeToo και όσα ήρθαν «στο φως» ο Βαγγέλης Γερμανός είπε: «Όσοι καταγγέλθηκαν είναι ένα καλό παράδειγμα υποκριτών. Παλιοτόμαρα και πριν ήταν».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Βαγγέλης Γερμανός απάντησε: «Εφόσον είμαι στα 73, αποφάσισα να μην ανακατεύομαι με τα πίτουρα. Η κακία και η βλακεία έχουν το ίδιο αποτέλεσμα».

Για την κόρη του και τη σύντροφό του, ο Βαγγέλης Γερμανός είπε: «Έχω μια κόρη, είναι μεγάλη πια, έχω θαυμάσια σχέση, την έκανα στα 22. Είμαστε σαν φίλοι. Με την Χρυσούλα είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης. Και την πρώτη φορά, από αντίδραση παντρεύτηκα για να μας αφήσουν ήσυχους με έναν παπά και έναν Ιταλό τουρίστα».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Γερμανός είπε: «Έχουν χαρακτηρίσει ελαφρύ το “Στην μπανιέρα δυο δυο”, δεν σημαίνει κανένα όργιο, όπως φαντάζεται ο κάθε πικραμένος, κάνω μπάνιο το παιδάκι μου. Μου αρέσουν το ροκ, τα ρεμπέτικα, τα μπλουζ. Μέσα στο καλοκαίρι έγραψα 2 τραγούδια, το ένα ήταν “Αρσενικό παλαιάς κοπής” από την μπαρούφα που είχε πει ένας».