Γνήσια επαγγελματίας, καθόλου σνομπ και έχοντας μια τάση για τελειομανία πάνω στην δουλειά της.

Αυτά αναφέρουν για την Άννα Βίσση όσοι έχουν βρεθεί κοντά της τις τελευταίες ώρες και προετοιμάζουν τον χώρο και γενικότερα το όλο κλίμα για τα γυρίσματα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Τρίτης από τις 4 και μετά.

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται από την Δευτέρα στην Πάτρα και διαμένει στο ξενοδοχείο «Bold Type» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, απέναντι από το Ρωμαϊκό Ωδείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Βίσση έκανε πρόβες με το που έφτασε στην Πάτρα το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι πρόβες έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων με την γνωστή τραγουδίστρια να είναι ενθουσιάζεται με τον χώρο και την αισθητική του.

Οι πρόβες κράτησαν έως τις 3 τα ξημερώματα, πάνω από πέντε ώρες δηλαδή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί πάνω στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου με 15μελή μπάντα, τέσσερις χορευτές, ενώ back up στα φωνητικά θα είναι ο ταλαντούχος Νικόλας Ραπτάκης. 

Την χορογραφία και το όλο σκηνοθετικό εγχείρημα έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Ο τελευταίος βρίσκεται και αυτός στην Πάτρα.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τις 4 το μεσημέρι και μετά, θα κρατήσουν έως τις 11 το βράδυ τουλάχιστον, ενώ η τραγουδίστρια και όλοι οι άνθρωποι που έχουν έρθει μαζί της θα διαμείνουν και απόψε στην Πάτρα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η εκπομπή θα προβληθεί το τελευταίο Σάββατο του Πατρινού Καρναβαλιού, με στόχο την διαφήμιση και την προβολή του σε όλη την Ελλάδα.