Η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία είναι λογικό να έχει βάλει την UEFA σε σκέψεις αναφορικά με τον τελικό του φετινού Champions League και την πιθανή μετακίνησή του από την Αγία Πετρούπολη.

Η επέλαση των Ρώσων στα ουκρανικά σύνορα και όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό εκεί, αλλά και το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχουν φέρει έντονη ανησυχία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και όχι μόνο, με αποτέλεσμα ο τελικός του Champions League να μην είναι σίγουρο ότι θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη.

Ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως η UEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις, διότι ο φετινός μεγάλος τελικός του Champions League έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Ρωσία.

Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει μέχρι τις 28 Μαΐου, όταν και θα διεξαχθεί το ματς από το οποίο θα προκύψει ο νέος κάτοχος του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη τοποθέτηση παρά μόνο εικασίες και δημοσιεύματα, όμως είναι δεδομένο ότι η UEFA εξετάζει όλα τα δεδομένα και το Γουέμπλεϊ άλλη μια φορά είναι στο επίκεντρο, αφού, αν δε γίνει στην Αγία Πετρούπολη ο τελικός, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.