Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός για τη ζωή της, το όνειρό της που δεν έκανε πραγματικότητα, τη σχέση με τον γιο της και τους πρώην συζύγους της, αλλά και την περίοδο που είχε κατάθλιψη.

«Παραλίγο να μεγαλώσουμε στην Αμερική, η οικογένειά του μπαμπά μου είναι εκεί. Η μαμά μου είναι 72, πάντα με χρειάζεται, την είχα πάντα μέσα στο σπίτι. Ήθελα να γίνω εισαγγελέας για να τιμωρώ τους μπαμπάδες που δεν είναι καλοί. Μερικές φορές μου λείπει η υποκριτική, όταν βλέπω σειρές που μου αρέσουν όπως η “Η Γη της Ελιάς” το σκέφτομαι να παίξω», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί αχαριστία, συνέχεια τα χαστούκια, να σε έχουν προδώσει, να ξεχνάνε εύκολα! Στον πρώτο μου γάμο δεν σκεφτόμουν τον χωρισμό, 16 χρονών γέννησα. Στο δεύτερο γάμο ήθελα να κάνω ολοκληρωμένη οικογένεια.

Κανέναν δεν έβαλα στο σπίτι μου, μόνο τον άνδρα μου. Ο γιος μου με έχει πρότυπο, μου λέει μακάρι να ήταν όλες σαν εμένα. Ο γιος μου δεν θα με ρωτήσει για τις σχέσεις του, αλλά θα του πω την γνώμη μου».

«Με τον Κλαούντιο δεν έχουμε να πούμε και τίποτα, όσα είχαμε να πούμε τα είπαμε. Έχω περάσει και φάση κατάθλιψης, να κλαίω και ένα πολύ μεγάλο περιστατικό υγείας», είπε κλείνοντας η Χριστίνα Παππά.