Κέφι, χαρούμενη διάθεση, ζωντάνια και πολλά ακόμα στοιχεία που συνθέτουν το Πατρινό Καρναβάλι, κυριάρχησαν στην ατμόσφαιρα στα Παλαιά Σφαγεία το βράδυ της Κυριακής.

Ο Καρναβαλικός Οργανισμός είπε: «Δικό σας» και τα καρναβαλικά πληρώματα πήραν αυτή την φράση και την έβαλαν στη καρναβαλική ψυχή τους, παρουσιάζοντας το καθένα το δικό του τραγούδι και βγάζοντας τον καλύτερο καρναβαλικό του εαυτό.

Αποτέλεσμα; Ήταν ίσως το καλύτερο καρναβαλικό παιχνίδι που έχει γίνει μέχρι ώρας στο πλαίσιο του 57ου Κρυμμένου Θησαυρού, με την συμμετοχή των πληρωμάτων να είναι μεγάλη, με τον κόσμο να περνάει καλά και να διασκεδάζει και τη μουσική να κυριαρχεί σε όλο αυτό το καρναβαλικό κλίμα.


Λίγο πριν ξεκινήσουν οι συμμετοχές


Δικό σας; Και δικό μας! - Το Καρναβάλι της Πάτρας "απογειώθηκε" στα Παλαιά Σφαγεία - Δείτε όλες τις συμμετοχές (pics+vids) Δικό σας; Και δικό μας! - Το Καρναβάλι της Πάτρας "απογειώθηκε" στα Παλαιά Σφαγεία - Δείτε όλες τις συμμετοχές (pics+vids) Η παρουσιάστρια Κατερίνα Τσουκαλά

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Τσουκαλά

Οι συμμετοχές ήταν όλες τους μια και μια. Τα πληρώματα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους πάνω στο τραγούδι, πάντα με έναν ανατρεπτικό και έναν καρναβαλικό τρόπο όπως ταιριάζει στην περίσταση και μιμήθηκαν και με το παραπάνω τις χορευτικές κινήσεις, τις φωνές, αλλά και τον τρόπο που εμφανίζονται πάνω στη σκηνή οι super stars που παρουσίασαν.

Κι τι δεν ακούσαμε στα Παλαιά Σφαγεία! Από Baby Shark μέχρι και Τζίμη Πανούση και από Boney M μέχρι Μιχάλη Ρακιντζή, Γιάννη Μηλιώκα και Κωνσταντίνο Αργυρό!

Το κάθε πλήρωμα εκτός από το να τραγουδήσει το τραγούδι της επιλογής του, είχε ετοιμάσει κοτζάμ σκηνοθεσία με αντίστοιχα σκετσάκια από βίντεο κλιπ ή εμφανίσεις των τραγουδιστών που παρουσίαζαν και έτσι όπως καταλαβαίνετε, σκόρπισαν άφθονο γέλιο στους θεατές.


Τα βραβεία του διαγωνισμού

Τα βραβεία του διαγωνισμού

Η κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή

ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

ΜΕΡΟΣ Α'


Πλήρωμα 54 - BABY SHARK DANCE


Πλήρωμα 175+51+239 - VERKA SERDUCHKA - DANCING LASHA TUMBAI UKRAINE (EUROVISION 2007)


Πλήρωμα 63 - PYRAMIDOS - ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑ


Πλήρωμα 173 - NETTA-TOY EUROVISION ISRAEL


Πλήρωμα 202 - ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ


Πλήρωμα 216 - ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - ΑΧ ΕΥΡΩΠΗ


Πλήρωμα 45 - NEW GREEK PARODY - ΠΑΡΚΑΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΣΕ


Πλήρωμα 70 - ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ


Πλήρωμα 213 - ΕΛΠΙΔΑ - ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ


Πλήρωμα 150 - JOHN LENNON - IMAGINE


Πλήρωμα 149 - BONEY M. - RASPUTIN


Πέρα από τα πληρώματα καταπληκτική στην παρουσίαση ήταν και η Κατερίνα Τσουκαλά, με πολλές ατάκες που έδιναν πάσες στα πληρώματα τα οποία τις έπαιρναν και έβγαζαν ακόμα περισσότερο γέλιο.

Με λίγα λόγια ήταν ένα κανονικό καρναβάλι «το δικό σας»! Μια μοναδική μουσική βραδιά με αστείρευτο καρναβαλικό κέφι, με χιούμορ, με γέλιο, με σάτιρα και καυστικότητα στην παρουσίαση του κάθε τραγουδιού.

ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

ΜΕΡΟΣ Β'


Πλήρωμα 88+90 - ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - ΑΧ ΕΥΡΩΠΗ


Πλήρωμα 208 - ΜΠΕΣΣΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ - ΜΟΝΟ ΕΣΥ


Πλήρωμα 16 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ - S.A.G.A.P.O.


Πλήρωμα 171 - ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ


Πλήρωμα 205 - PYRAMIDOS - ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑ


Πλήρωμα 159 - VILLAGE PEOPLE- GO WEST


Πλήρωμα 72 - FATBOY SLIM - PRAISE YOU

Πλήρωμα 41 - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΝΙΑΚΑΣ - ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ

Δείτε το βίντεο εδώ.


Πλήρωμα 183 - ABBA - MAMMA MIA

Πλήρωμα 17 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ

Δείτε το βίντεο εδώ.

Το patrasevents.gr βρέθηκε στα Παλαιά Σφαγεία και παρακολούθησε από κοντά όλο το παιχνίδι και τις παρουσιάσεις των πληρωμάτων και στα δύο μέρη της εκδήλωσης, μεταφέροντας το όλο κλίμα μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έβγαλε.

Πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού. Γιατί, όπως φάνηκε και την Κυριακή, το Καρναβάλι όχι μόνο είναι εδώ, αλλά τα καρναβαλικά πληρώματα και οι καρναβαλιστές διψούν για να καρναβαλιστούν.



Η κριτική επιτροπή και τα βραβεία


Κουρή: «Δείξαμε το κέφι και τη ζωντάνια των Πατρινών καρναβαλιστών»


Κοκοβίκα: Όλα τα γκρουπ ήταν εξαιρετικά


Τα βραβεία που προέκυψαν μετά την κρίση της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2022, ήταν:

1ο βραβείο: Πλήρωμα 159: VILLAGE PEOPLE – GO WEST

2ο βραβείο: Πλήρωμα 45: NEW GREEK PARODY – ΠΑΡΚΑΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΣΕ

3ο βραβείο: Εξ ημισείας στις συμμετοχές: Πλήρωμα 17: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ και Πλήρωμα 183: ABBA – MAMMA MIA.

Οι απονομές έγιναν και τα βραβεία ήταν χιουμοριστικά «τερατάκια» που είχε δημιουργήσει η Μαρία Κορκονέα και ήταν εμπνευσμένα από το θέμα του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού «Σημεία και… τέρατα». Σε όλα τα πληρώματα δόθηκαν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.


1ο βραβείο


2ο βραβείο


3ο βραβείο


Κέφι και ζωντάνια από τους καρναβαλιστές