Ο Κίλιαν Μέρφι μίλησε για τον νέο κύκλο της σειράς «Peaky Blinders» επισημαίνοντας ότι θα «τιμήσει» την αείμνηστη ηθοποιό, Έλεν ΜακΡόρι.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την Πόλι Γκρέι στη σειρά του BBC, πέθανε σε ηλικία 52 ετών από καρκίνο τον Απρίλιο του περασμένου έτους – όταν τα γυρίσματα του έκτου κύκλου είχαν διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού.

Αναφερόμενος στον νέο κύκλο ο πρωταγωνιστής της σειράς, είπε ότι πιστεύει ότι θα είναι ένας «φόρος τιμής» στην Χέλεν ΜακΡόρι.

«Νομίζω ότι όλη η σειρά είναι πραγματικά προς τιμήν της. Η παρουσία της και η παρουσία του χαρακτήρα της εξακολουθούν να γίνονται αισθητές στη σειρά και είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος του ταξιδιού του Τόμι σε αυτόν τον κύκλο» δήλωσε.

«Θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτήν. Απλώς δεν θα είναι το ίδιο. Έχω μιλήσει για το πόσο εκπληκτική ήταν ως ηθοποιός και ως άνθρωπος και είναι μια τεράστια απώλεια για ολόκληρη την κοινότητα των ηθοποιών και όχι μόνο για τη σειρά μας» τόνισε.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα με τον Ντάμιαν Λιούις, τον σύζυγό της και τα παιδιά της» πρόσθεσε ο Κίλιαν Μέρφι.

Στις 15 Φεβρουαρίου, η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σεζόν της σειράς «Peaky Blinders» αποκαλύφθηκε στο Μπέρμιγχαμ με ένα γκράφιτι γιγαντιαίων διαστάσεων.

Η τοιχογραφία ύψους 12,71 μέτρων περιλαμβάνει μια εικόνα του Μέρφι ως Τόμι Σέλμπι και επιβεβαιώνει ότι η νέα σεζόν θα προβληθεί στις 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο BBC One.

Ο καλλιτέχνης Akse δημιούργησε το γκράφιτι σε επτά ημέρες.

Ο Κίλιαν Μέρφι είπε ότι οι θαυμαστές θα είναι ικανοποιημένοι με τον νέο κύκλο, τον οποίο χαρακτήρισε «ξεχωριστό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ