Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς αναρωτιέται «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα στο Οpen.

O ίδιος ανέφερε πως διαχειρίζεται τον φετινό έντονο ανταγωνισμό και τι του έχει προσφέρει η τηλεόραση.

Στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έχετε δημιουργήσει μια πολύ ωραία παρέα. Γνωριζόσασταν πριν από τη συνεργασία;

Ελάχιστα. Κοινωνικά ήξερα την Μπέττυ. Είναι όμως από τις σπάνιες περιπτώσεις που γίναμε μια πολύ ωραία παρέα, πολύ γρήγορα. Νιώθω ότι και στον αέρα υπήρχε από την πρώτη στιγμή μια άμεση επικοινωνία, η οποία έκανε τις ζωές μας ευκολότερες.

Eίναι μια δύσκολη χρονιά, με έντονο ανταγωνισμό και απαιτητική επικαιρότητα. Πώς το διαχειρίζεσαι;

Το εύρος των ειδήσεων που φτάνει καθημερινά είναι πολύ μεγάλο, η πρωινή ζώνη έχει μεγάλο ανταγωνισμό και σε άτακτες ώρες, κι είναι πολύ ιδιαίτερος. Το δικό μου μέλημα είναι να περνώ καλά και βέβαια οι τηλεθεατές να θέλουν να παραμείνουν στην παρέα μας όταν γυρίζουν τους δέκτες τους στην εκπομπή. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης για να δω πώς πάμε. Σίγουρα δεν είναι αυτά που θέλουμε, όμως ξέρουμε πολύ καλά πού είμαστε, παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Προβληματίστηκα με το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής, που εμπλέκεται με την ψυχαγωγία, αλλά αυτό το ποικιλόμορφο αποτέλεσμα με εξιτάρει.

Στην απόφαση σου να είσαι στην εκπομπή έπαιξε ρόλο η ανασφάλεια που υπάρχει στο θέατρο λόγω πανδημίας;

Φοβήθηκα πολύ, οπότε ήμουν με το ένα πόδι σε αυτή τη διαδικασία. Βέβαια, τηλεόραση δεν κάνω εξ ανάγκης, επειδή δηλαδή δεν έχω να κάνω κάτι άλλο. Κάνω γιατί την αγαπώ πάρα πολύ. Σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, αν μου ταιριάζει, το κάνω. Τρελαίνομαι για την τηλεόραση! Αν και γνώριζα ότι είναι δύσκολο το καθημερινό, ήθελα να το κάνω, γιατί ήξερα ότι θα περνούσα καλά.

Τι σου έχει προσφέρει η τηλεόραση;

Από όλες τις εμπειρίες κάτι κερδίζουμε. Το καθημερινό ζωντανό ανεβάζει πολύ την αδρεναλίνη μου. Αυτή η εμπειρία της αβυσσαλέας τηλεοπτικής ταχύτητας μου δίνει μια εγρήγορση σε όλη μου τη ζωή, ακόμη και στο θέατρο.

Πηγή: Real Life