Στο πλατό του Breakfast@Star βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Βαλάσης όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμεπιρία που βίωσε μετά τη συμμετοχή στο Survivor και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διαχείριση της απρόσμενης αναγνωρισιμότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Βαλάσης εξομολογήθηκε πως «πραγματικά αυτό που συνέβαινε με το Survivor ήταν τρομερό! Τα σκέφτομαι τώρα και βλέπω τα τωρινά παιδιά που νομίζουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό και φοβερό και λέω «Χριστέ μου τι να τους πω τώρα;». Με περίμενε από κάτω ένα βανάκι για το πότε θα βγω από το σπίτι και έβγαινα από άλλη πλευρά επί τέσσερις μήνες».

«Όλο αυτό ήταν πρωτοφανές στη δική μου λογική. Ποιος είμαι γω που τρέχουν οι κάμερες από πίσω μου; Το ζούσα όλο αυτό και έχασα το μυαλό μου, τελείως».

«Μπήκα για πρώτη φορά στα μπουζούκια και σηκώθηκαν 3.000 άνθρωποι και με χειροκροτούσαν. Σιγά ρε! Χειροκροτούσα και γω γιατί αποροούσα που το έκαναν για μένα. Φεύγει με τέτοια σκηνικά το μυαλουδάκι σου και δυστυχώς το καταλαβαίνεις βίαια αυτό» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor.


Ηλίας Βαλάσης: "Μετά το Survivor έχασα το μυαλό μου"