Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συμμετέχουν στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής (διάρκειας έως 15’ λεπτών) της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας την προκριματική διαδικασία στη Πάτρα.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, έχει συσταθεί κριτική επιτροπή από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με πρόεδρο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Λουκά Θάνο. Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.
Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

Την προσπάθεια έχουν αγκαλιάσει έως τώρα 27 δήμοι της χώρας αναλαμβάνοντας την διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων στην πόλη τους.