Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τα ζητήματα που αφορούν την ευπαθή ομάδα των Ρευματοπαθών και γενικώς των χρόνια πασχόντων ασθενών, πραγματοποιεί μεγάλη υβριδική (εξ’αποστάσεως & διά ζωσης) ενημερωτική  ημερίδα για όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα: 

2020 – 2022 : Το αποτύπωμα του Covid 19 στη ζωή και την υγεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο MY WAY HOTEL.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας και Αντιπρόεδρος του ΡευΜαζην, κα.Φωτεινή Ασημακοπούλου

Θα χαιρετίσουν:

  • η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, κα.Αγγελική Στεφανάκη
  • η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ, κα.Βασιλική Γούλα

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημοσιογράφος κ.Χρήστος Ξάνθης

Σχολιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. κ.Ανδρέας Μπούνας, Ρευματολόγος, Υπεύθυνος Ρευματολογικού Τμήματος Ολύμπιον Θεραπευτήριο και η κα.Τσιάκου Ελένη, Ρευματολόγος. 

 Τοποθετήσεις θα πραγματοποιήσουν οι: 

 

  • κ.Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας με θέμα «Το αποτύπωμα του Covid 19 στην πολιτεία» 
  • κ. Λιόσης Σταμάτης Νικόλαος, Καθηγητής Παθολογίας-Ρευματολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα «Δύο λόγια για την Ουρανία»

 

    • κ.Καρόκης Δημήτριος, Dr Ρευματολογίας, MSc, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας με θέμα: «Σύνδρομο long Covid στους χρόνιους ασθενείς»  

 

  • κ.Αντωνόπουλος Ιωάννης, Ιατρός Ρευματολόγος, με θέμα: «Η συμμόρφωση στην θεραπεία των ασθενών στην εποχή της πανδημίας  
  • κ. Κωνσταντοπούλου Γεωργία, Κλινική Ψυχολόγος, με θέμα «Το ψυχολογικό αποτύπωμα της πανδημίας Covid-19. Συζήτηση και ανάλυση ποιοτικών και ποσοτικών ευρημάτων».

 

Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμα της Ουρανίας Σκαμπαρδώνη, μέλος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας.

Ο σύνδεσμος που θα μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό την εκδήλωση είναι ο εξής:

https://youtu.be/lPqQNa_qQrw