Οι φίλαθλοι των ομάδων που θα φτάσουν στον τελικό των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά το ματς τίτλου.

Κι αυτό διότι η UEFA ανακοίνωσε κάτι πρωτοφανές στα χρονικά, αφού θα διαθέσει συνολικά 30.000 εισιτήρια εντελώς δωρεάν, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το φίλαθλο κοινό που υπέμεινε τη περίοδο της πανδημίας μακριά από τα γήπεδα!

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως θα διαθέσει 10.000 εισιτήρια (5+5) για τον τελικό του Champions League στην Αγία Πετρούπολη, 8.000 (4+4) εισιτήρια για αυτόν του Europa League στη Σεβίλλη, 6.000 για τον τελικό του Conference League στα Τίρανα (3+3) όπως και για τον τελικό του Champions League γυναικών στο Τορίνο.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν εξ ημισίας στις φιναλίστ του κάθε τελικού και η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δώσει προτεραιότητα στους πιο πιστούς οπαδούς, εκείνους με τα παλαιότερα εισιτήρια διαρκείας ή με τις περισσότερες παρουσίες σε εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά όπως τονίζεται στην ανακοίνωση απαγορεύεται να δοθούν σε υπαλλήλους του κλαμπ ή συνεργάτες του συλλόγου.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι το εγχείρημα των δωρεάν εισιτηρίων δεν θα επιβαρύνει τα έσοδα των οκτώ συλλόγων, καθώς η UEFA θα αποζημιώσει πλήρως το ποσό που αντιστοιχεί για καθεμία.

Πηγή:www.gazzetta.gr