Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένη η Νικολέττα Βλαβιανού το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Μίνω Θεοχάρη και τη Νάντια Μπουλέ. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική σχέση και συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη σε σχέση με όσα ακούστηκαν για το πρόσωπο του στο κίνημα metoo.

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέττα Βλαβιανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον Γιώργο τον αγαπώ πάρα πολύ και έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά μαζί του. Μιλάω για μένα. Δεν έχω δει απέναντι μου κάτι. Δεν τον κατηγόρησε κανείς για σεξουαλική παρενόχληση. Είναι λίγο ιδιόρρυθμος, αλλά δεν έχει κυνηγήσει κάποιον εκτός θεάτρου. Δηλαδή να του έχει κρατήσει μανιάτικο ή να μπλοκάρει άλλον από άλλες δουλειές».

«Δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Όμως δεν έχει μέτρο η προσβολή της αξιοπρέπειας του καθενός. Κάτι μπορεί εμένα να με θίξει, κάτι άλλο μπορεί τον άλλον να μην τον θίξει» πρόσθεσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Εγώ δεν έζησα καμία μορφή βίας από τον Γιώργο Κιμούλη, πέρασα πάρα πολύ καλά και τα βρήκαμε».