Δεκαέξι μήνες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Άρτεμης στο Κορωπί και το θρίλερ συνεχίζεται.

Η πολύκροτη υπόθεση της τότε 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί, μπαίνει ξανά στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», με νέα στοιχεία και μαρτυρίες.

Στην εκπομπή μίλησαν και οι γονείς της, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει εξαφανιστεί η κόρη τους. Ο πατέρας της, «λύγισε» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

«Αναρωτιόμαστε γιατί να συμβεί αυτό σε εμάς. Εμείς ξέρουμε τι περνάμε τόσο καιρό, έναν Γολγοθά στην ουσία, κάθε μέρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Άρτεμη, κάνουμε προσευχή μπας και μας πάρει ένα τηλέφωνο, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εμείς πιστεύουμε κάπου πρέπει να είναι ζωντανή. Αν μας ακούει να μας πάρει έστω και ένα τηλέφωνο. Είναι ένα νέο παιδί 21 ετών. Πήγαμε και στα Καμίνια που είχαν δει κάποιο σκάψιμο, η ασφάλεια έκανε έρευνα και αυτά συνεχίζονται».

Στη συγκεκριμένη δύσβατη περιοχή έστειλαν κάποιοι την οικογένεια της Άρτεμις για να τη βρουν εκεί θαμμένη:

«Δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, η Άρτεμις ήταν λίγο κλειστή σαν χαρακτήρας. Δεν έβγαινε. Εγώ ακόμα επιμένω κάποιος την άρπαξε από το δρόμο. Μακάρι να είναι το καλό σενάριο, να έφυγε με κάποιο αγόρι. Εμείς έχουμε ζητήσει να ερευνηθεί και ο νεαρός που είχε μπλέξει η Άρτεμις από τον Πειραιά. Από τη στιγμή που μπήκε αυτός στη ζωή της αλλάξανε τα πράγματα» είπε ο Γιάννης Βασίλη, πατέρας της Άρτεμης.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 19χρονη Αρτεμις εξαφανίστηκε από το Κορωπί το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου του 2021. Έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένειά της στο Κορωπί στις 14:00, προκειμένου να κάνει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία.

Λίγο πριν τις 16:00 ο θείος της φέρεται να δήλωσε ότι την είδε να περιμένει στη στάση του λεωφορείου ενώ στις 17:30 το κινητό της απενεργοποιήθηκε στην Κάντζα. Από τότε η Αρτεμις δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Πηγή: anikolouli