Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος το βράδυ της Παρακευής στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στο κίνημα metoo όσο και στις κακοποιητικές συμπεριφορές σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εύχομαι και ελπίζω να βρουν το θάρρος και τη δύναμη όσες κοπέλες έχουν υποστεί τέτοιου είδους βία να βγουν και να το πουν όποτε νιώσουν έτοιμες και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

«Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι για τον χώρο της μουσικής, όπως δεν είχα ακούσει κάτι και για τον χώρο του θεάτρου. Θα μου πεις βέβαια πως δεν είσαι στον χώρο του θεάτρου και γιατί να ακούσεις. Αν όμως ήξερα κάτι, αν ήταν κάτι εις γνώση μου θα ήμουν από τους πρώτους που θα έβγαινα να το πω με ότι συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή στο θέμα γυναίκα, στο θέμα άνθρωπος που δέχεται bullying ή σεξουαλική κακοποίηση ή οποιουδήποτε είδους κακοποίηση γίνομαι σκύλος».

«Eύχομαι και ελπίζω κάθε γυναίκα και κάθε άνθρωπος που έχει υποστεί οποιουδήποτε είδους βία να βγει μπροστά και να το πει» συμπλήρωσε ο Κύπριος τραγουδιστής στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.