Για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπάζογλου όταν βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο πλατό του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ. Με θερμά λόγια εστίασε στην γνωριμία και τη συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπάζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για την Αλίκη έχω πει πάρα πολλά πράγματα, ήταν η μοίρα μου. Αν δεν ήταν η Αλίκη δεν θα είχα έρθει σε αυτό τον καναπέ με το μπλε βελούδο να κάθομαι να μιλάω σε εσάς. Ρίσκαρε μαζί μου, όταν ήμουν ένα παιδάκι που ήρθε άγνωστο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την Εύθυμη χήρα σε μια τεράστια παράσταση. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ την Εύθυμη Χήρα την είχα χορέψει στην όπερα της Βέρνης, που ήμουν χορευτής και την είχα δει σε ένα υπερθέαμα και το ήξερα το έργο».

«Δεν μπόρεσα να ψυχολογήσω ποτέ την Βουγιουκλάκη. Την Αλίκη δεν την έλεγες την καλύτερη χορεύτρια του κόσμου, όχι. Είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα που την έκανε να την αμφισβητούν σαν ταλέντο. Δεν είχε ρυθμό» συμπλήρωσε ο χορογράφος που τη φετινή θεατρική σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κόκκινα φανάρια» στον Τεχνοχώρο Cartel.