Αγωγή για ηθική βλάβη θα καταθέσει η 30χρονη εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος της 30χρονης, Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή, πέρα από την ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, «επιβλήθηκε ένας ακόμη όρος καθώς έχει και επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό».

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται η 30χρονη, η δικηγόρος της, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7, τόνισε πως «οποιαδήποτε ποινή κι αν επιβληθεί σε μία τέτοια πράξη, με τέτοιο μέγεθος βλάβης, δεν προσεγγίζει καν την επανόρθωση. Αισθάνεται δυσαρέσκεια», υπογραμμίζοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη.

Αγωγή της 30χρονης κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Και συμπλήρωσε: «Είχε ακουστεί ότι έχει ζητήσει συγγνώμη, ουδόλως έχει συμβεί αυτό και δεν προέκυψε καθόλου και από την ακροαματική διαδικασία, δεν εμφανίστηκε με κανέναν τρόπο».

Τέλος, η δικηγόρος της 30χρονης ανέφερε ότι θα κατατεθεί αγωγή άμεσα και για το κομμάτι της ηθικής βλάβης, ενώ ερωτηθείσα για την ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης τόνισε: «Η κοπέλα δεν είναι σε θέση να κοιμηθεί, μέχρι χθες ήταν άυπνη».