Σε έναν ζωντανό χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας μετατρέπονται πλέον οι χώροι των γηπέδων πέντε επί πέντε που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων του κλειστού Αθλητικού Κέντρου «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα.

Παράλληλα στους ίδιους χώρους κατασκευάζονται και γήπεδα padel τα οποία επίσης αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την προσέλευση των Πατρινών.

Οι χώροι των γηπέδων που επί σειρά ετών παρέμεναν ανεκμετάλλευτοι, ξαναπαίρνουν πλέον ζωή, κατόπιν της πρωτοβουλίας του Προέδρου Νίκου Παπαδημάτου και της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας για τη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την μίσθωσή τους.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με βάση όλα όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία και ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα ανάπλασης των εγκαταστάσεων από τον μισθωτή.

Σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών οι οποίες βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και οι νέοι σύγχρονοι χώροι θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης εκατοντάδων συμπολιτών μας που αγαπούν τον αθλητισμό.


 

«Αποτελούσε για όλους μας ένα μεγάλο στοίχημα η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων. Αναζητήσαμε και βρήκαμε τον τρόπο έτσι ώστε χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού του ΠΕΑΚ Πάτρας να δημιουργηθεί ένα νέο σύγχρονο σημείο αναφοράς για τους Πατρινούς που επιθυμούν να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Παπαδημάτος.

Πρόσθεσε δε, πως πρόκειται για εγκαταστάσεις που για πολλά χρόνια παρέμεναν ανενεργές.

«Στόχος μας είναι να αξιοποιηθεί το σύνολο των χώρων και των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τους συμπολίτες μας που αγαπούν τον αθλητισμό και όλα τα σπορ. Ο σχεδιασμός μας αποδίδει και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με σχέδιο και σεβασμό στην περιουσία των φορολογούμενων πολιτών» κατέληξε ο κ. Παπαδημάτος.