Απίστευτες καταστάσεις έγιναν χθες το πρωί σε σχολείο της Πάτρας. Ένας άνδρας μπούκαρε στο προαύλιο τσακώθηκε με μια ανήλικη μαθήτρια και σαν να μην έφτανε αυτό, πλάκωσε με γκλοπ δυο συμμαθητές της! Ευτυχώς οι αστυνομικοί έφτασαν έγκαιρα στο χώρο και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Αποκαλυπτική των όσων διαδραματίστηκαν στο σχολείο, είναι η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι χθες το πρωί, εισήλθε σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος, όπου διαπληκτίστηκε με μαθήτρια και στη συνέχεια με χρήση μεταλλικής πτυσσόμενης ράβδου, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε δυο 17χρονους μαθητές, χτυπώντας τους στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στα χέρια.

Ο αλλοδαπός άνδρας εντοπίστηκε έξω από το σχολικό συγκρότημα και συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, ενώ έξω από το σχολικό συγκρότημα βρέθηκε και κατασχέθηκε και η μεταλλική ράβδος».