Σοκ στην Ουκρανία, καθώς 38χρονος πνίγηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, ύστερα από βουτιά σε παγωμένο ποτάμι, καθώς τον βιντεοσκοπούσε.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ουκρανών είχε πάει στον παγωμένο ποταμό Τσορτόμλικ, στην πόλη Ντνιπροπετρόφσκ, στις 5 Φεβρουαρίου, για να ευχαριστηθεί τις διακοπές του. Εκεί ο 38χρονος προέτρεψε τη γυναίκα του να τον βιντεοσκοπήσει, ώστε να βουτήξει στα παγωμένα νερά. Όμως σύντομα τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή καθώς, ο 38χρονος την ώρα που βούτηξε, παρασύρθηκε από τα υπόγεια ρεύματα του ποταμού και παγιδεύτηκε κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του νερού.

Όπως τονίζει, η Daily Mail ο άτυχος Αλεξάντερ έμεινε για ώρες κάτω από το παγωμένο νερό, καθώς έψαχνε ένα άνοιγμα ώστε να αναδυθεί στην επιφάνεια και να αναπνεύσει ξανά.

Η γυναίκα του 38χρονου ειδοποίησε άμεσα τις Ουκρανικές αρχές, όμως δυστυχώς οι δύτες που τον έψαχναν για ώρες εντόπισαν το άψυχο σώμα του 38χρονου, σε βάθος 4 μέτρων στο ποτάμι, την επόμενη μέρα από το περιστατικό.

Τέλος, το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται λίγες εβδομάδες μετά, από μία παρόμοια τραγωδία, καθώς σε χωριό στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία, μία γυναίκα βούτηξε σε ποτάμι, μπροστά στον σύζυγο της και τα δύο παιδιά και βρήκε τον ίδιο μοιραίο θάνατο με τον 38χρονο, αφού παγιδεύτηκε κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του νερού, μη μπορώντας να αναπνεύσει.