Το ξενοδοχείο F Zeen Retreat Boutique Hotel 5*, είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, αποτελούμενο από 61 σουίτες και 2 πολυτελείς βίλες.

Εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου υπάρχουν 2 yoga decks, 3 εξωτερικά γυμναστήρια, 3 κοινές πισίνες και 15 ιδιωτικές πισίνες δωματίων, 1 εξωτερικό σινεμά, 2 εστιατόρια καθώς και 3 Spa. Στο F Zeen Retreat Boutique Hotel 5* συνδυάζουν με επιτυχία την πολυτέλεια, την φύση και την προσωπική εξυπηρέτηση, προσανατολισμένοι πάντα στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες, δημιουργώντας τους αξέχαστες αναμνήσεις. 


"Το όραμά μας αυτό δεν θα μπορούσαμε να το εκπληρώσουμε χωρίς τους εργαζομένους μας που είναι η καρδιά όλων των λειτουργιών μας και αποτελούν το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο ταλέντο των ανθρώπων μας, την προσωπικότητά τους, την δημιουργικότητα και το πάθος τους, καθώς και στην δημιουργία ενος ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας. Η κουλτούρα μας βασίζεται σε έναν συνδυασμό προσωπικής απόδοσης, ομαδικής εργασίας και υποστήριξης.

Καθώς το ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο F Zeen, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ομίλους στην Κεφαλονιά με προοπτικές ανάπτυξης και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, οι ανάγκες για την στελέχωση των τμημάτων του έχουν αυξηθεί. Λόγω των νέων προκλήσεων που προκύπτουν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, πιστεύουμε ότι έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη να δημιουργούμε ευκαιρίες για τους ανθρώπους.", αναφέρουν χαρακτηριστικά.


«Εάν θέλετε να εργαστείτε σε έναν όμιλο που επενδύσει στην συνεχή επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων του και αναζητάτε την επόμενη πρόκληση, ελάτε να μας γνωρίσετε στις ημέρες καριέρας που διοργανώνουμε στις 15/02/2022 στην Πάτρα, στο Stathmos Cafe, διεύθυνση Λεωφόρος Όθωνος-Αμαλίας 27, ώρες 11.00-19.00 και στις 17/02/2022 στην Κεφαλονιά στο Αntico cafe Del Corso, Σταύρου Μεταξά 21, Αργοστόλι ή επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε θέση για την Ψηφιακή Ημέρα Καριέρας που θα πραγματοποιηθεί 21/02/2022.

Ακόμα μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας στο [email protected]

Σας περιμένουμε να γίνετε μέλη της ομάδας μας!»


Info

Tηλέφωνο: +30 26710 31423

Facebook: F Zeen

Instagram: f_zeen_retreat

Site: www.fzeenretreat.com