Οι ταινίες από 10/02/2022 έως 16/02/2022 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Death on the Nile / Έγκλημα στον Νείλο

Στην ταινία ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ, βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο. Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια.

Σκηνοθεσία:  Κένεθ Μπράνα

Πρωταγωνιστές: Κένεθ Μπράνα, Τομ Μπέιτμαν, Ανέτ Μπένινγκ, Ράσελ Μπραντ, Αλί Φαζάλ, Ντόουν Φρεντς, Γκαλ Γκαντότ, Άρμι Χάμερ, Ρόουζ Λέσλι, Έμα Μακέι, Σόφι Οκονέντο, Τζένιφερ Σάουντερς, Λετίσα Ράιτ

Κατηγορία: Μυστηρίου

Καταλληλότητα: 

Διάρκεια: 1.53’

Release Date: 10/02/2022 – FEELGOOD   

Marry Me / Παντρέψου με

Γεμάτο με καινούρια τραγούδια της Τζένιφερ Λόπεζ και του Λατίνου μουσικού αστέρα, Maluma! Στο Παντρέψου Με βλέπουμε την Λόπεζ στο ρόλο μιας σούπερ σταρ, της Κατ Βαλντέζ και τον Όουεν Γουίλσον στο ρόλο του Τσάρλι Γκίλμπερτ, ενός καθηγητή μαθηματικών. Πρόκειται για δυο ξένους που συμφωνούν πρώτα να παντρευτούν και μετά να γνωριστούν. Ένα απρόσμενο ρομάντζο γύρω από δυο ολότελα διαφορετικούς ανθρώπους που αναζητούν κάτι αληθινό σε έναν κόσμο όπου οι αξίες βασίζονται σε "like" και followers. Το Παντρέψου Με είναι μια μοντέρνα ερωτική ιστορία για τη διασημότητα, τον γάμο και τα social media. 

Σκηνοθεσία: Κατ Κόιρο

Πρωταγωνιστές: Τζένιφερ Λόπεζ, Όουεν Ουίλσον, Maluma, Τζον Μπράντλεϊ, Σάρα Σίλβερμαν

Κατηγορία: Ρομαντική Κομεντί 

Καταλληλότητα: 

Διάρκεια: 1.52’

Release Date: 10/02/2022 –TULIP         

Sing 2

Ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου, αλλά θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου να παίξει μαζί τους. Μόνο που θα είναι δύσκολο, καθώς έχει να εμφανιστεί στη σκηνή δεκαπέντε χρόνια.

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς

Happy Family 2 / Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2.

Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες «τερατώδεις» γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Κι αυτό είναι εντάξει!

Σκηνοθεσία: Χόλγκερ Τάπε                            

Ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Έλενα Δελακούρα, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Πλαΐνης, Χίλντα Ηλιοπούλου, Άγγελος Λιάγκος

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Belfast

Ένα νοσταλγικό, βιωματικό δράμα.
Οι κοινωνικές αναταραχές της Ιρλανδίας στη δεκαετία του '60, μέσα από τη ματιά του υποψήφιου για Όσκαρ, Κένεθ Μπράνα.

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστές: Τζουντ Χιλ, Κατρινα Μπαλφ, Τζεϊμι Ντορναν, Κιραν Χαϊντς
Κατηγορία: Δραματική

Moonfall / Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Σκηνοθεσία:  Ρόλαντ Έμεριχ

Πρωταγωνιστές: Χάλι Μπέρι, Πάτρικ Γουίλσον, Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ, Μάικλ Πένια, Τσάρλι Πλάμερ, Κέλλυ Γιού, Καρολίνα Μπάρτσακ, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 2.06’

Encanto/ENKANTO: Ένας κόσμος μαγικός

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια ζει κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, ευρισκόμενο σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Όλα τα παιδιά στην οικογένεια είναι ευλογημένα με ένα μαγικό χάρισμα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Όταν η μαγεία της οικογένειας βρεθεί σε κίνδυνο, η Μιραμπέλ θα αποδειχτεί η μόνη σανίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Μπους, Μπάιρον Χάουαρντ, Σαρίζ Κάστρο Σμιθ

Extinct/Σχέδιο Διάσωσης

Δύο flummels, η Οπ και ο Εντ, ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο και καταφθάνουν από τα νησιά Γκαλαπάγκος και το μακρινό 1835 στη σύγχρονη Σανγκάη. Βρισκόμενοι μέσα στην πόλη και αδυνατώντας να προσαρμοστούν στις τρομακτικές αλλαγές, ανακαλύπτουν ότι το είδος στο οποίο ανήκουν έχει πλέον εκλείψει.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σίλβερμαν, Ρέιμοντ Σ. Πέρσι
Ηθοποιοί: Τζόελ Η. Κοέν, Τζον Φρινκ, Ρομπ Λάζεμπνικ

Spider-Man: No way home

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του, ο Spider-Man αποκαλύπτει το πρόσωπό του και δυσκολεύεται να διαχωρίσει την κανονική από τη γεμάτη ρίσκο ζωή ενός σούπερ ήρωα.

Όταν ζητά βοήθεια από τον Doctor Strange το ρίσκο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και τον φέρνει αντιμέτωπο με το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ο Spider-Man.

Σκηνοθεσία: Jon Watts

Πρωταγωνιστούν: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei

Nightmare Alley / Το Μονοπάτι Των Χαμένων Ψυχών

O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Ο Λαβύρινθος του Πάνα), επιστρέφει με τη νέα του ταινία,  η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Λίντσεϊ Γκρέσαμ και ένα all-star cast.

Ένας φιλόδοξος ακροβάτης τσίρκου με ταλέντο στη χειραγώγηση των ανθρώπων με τη χρήση μερικών προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων, δημιουργεί δεσμό με μία γυναίκα ψυχίατρο, η οποία είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από εκείνον.

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Πρωταγωνιστές: Γουίλεμ Νταφόε, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Πολ Άντερσον, Ρούνι Μάρα, Τόνι Κολέτ

Κατηγορία: Θρίλερ, δράμα

Καταλληλότητα: 

Διάρκεια: 2.30’

Moonbound

Animation βασισμένο σε διάσημο γερμανικό παραμύθι. Ο Πίτερ και η αδερφούλα του Ανελί περνούν δύσκολα, καθώς έχουν μόλις μετακομίσει σε νέα γειτονιά και στο σχολείο οι συμμαθητές τους εκφοβίζουν. Μια μέρα, η Ανελί συναντά ένα σκαθάρι που μιλά, τον κύριο Ζουζούνι, το οποίο είναι δυστυχισμένο γιατί έχει χάσει το ένα πόδι του

Σα να μην έφτανε αυτό, κάποιος το έκλεψε και το πήγε στο φεγγάρι! Τότε τα δύο αδέρφια αποφασίζουν να τον βοηθήσουν πάση θυσία.

Σμύρνη μου Αγαπημένη

Η Μιμή Ντενίση συνυπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική διασκευή της ομώνυμης επιτυχημένης θεατρικής παράστασης. Η Φιλιώ Μπαλτατζή, μια ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δε ξέρει την καταγωγή της, κανείς δε ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί ως κατατρεγμένη πρόσφυγας.

Στο τετραδιάκι με τις συνταγές της, η γιαγιά κατέγραψε την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών.

Σκηνοθεσία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ
Ηθοποιοί: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ, ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ, ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΕΦΗ ΓΟΥΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΤΙΔΗΣ, ΝΕΔΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΔΑΦΝΗ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, BURAK HAKKI, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ, DANIEL CROSSLEY, FOTINA PAPATHEODOROU, NATHAN THOMAS, OZDEMIR CIFTCIOGLU, DUNCAN SKINNER

Scream 5

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι ”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο "SCREAM".

Ηθοποιοί: Κόρτνεϊ Κοξ, Νιβ Κάμπελ
Διάρκεια: 120 λεπτά


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: