Ο Απόστολος Ρουβάς πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τις τηλεοπτικές κουζίνες και να ριχτεί στους στίβους μάχης του Survivor. Ο Σάκης Ρουβάς παρακολουθεί τον αδερφό του καθημερινά και νιώθει περήφανος για εκείνον.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με αφορμή τη διαδικτυακή συναυλία που θα δώσει στις 13 Φεβρουαρίου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη συμμετοχή του Απόστολου Ρουβά στο φετινό Survivor.

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου.

Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.