Για την πρόταση που είχε δεχθεί να πάει στο Survivor αλλά και τον λόγο που αρνήθηκε τελικά μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος στο The 2night Show.

«Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα να πεινάσω, να εκτεθώ και να σε κρίνουν γιατί θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω. Όταν το έψαξα λίγο και είπα στις κόρες μου για την πρόταση, η μικρή μου γύρισε και μου είπε μπαμπά δεν μιλάς σοβαρά τώρα. Η άλλη άρχισε μετά, εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου; Άδειασα» είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

Για το πως ένιωσε για συναδέλφους του που εκτέθηκαν, είπε: «Ένιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους. Το κακό είναι ότι και μετά από το παιχνίδι δεν το κατάλαβαν. Θα έβαζα ξανά τις εκπομπές να τις δω για να δω τι ήταν περίεργο; Με κάποιο μοντάζ και με κάποιες συρραφές μπορεί ένα πράγμα που μπορεί να μην είναι το πραγματικό και το αληθινό. Αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας»