Υπό την αιγίδα του Πατραϊκού Ομίλου Τροχοπέδιλων διεξήχθει την Κυριακή 30.01.2022 στην Πάτρα ο πρώτος αγώνας τροχοπέδιλων στον Νότιο Πάρκο.

Ο αγώνας έγινε αποκλειστικά για τα μέλη του ΠΟΤ και πρόσφεραν όμορφες αγωνιστικές εικόνες στους παρευρισκόμενους θεατές. Συνολικά συμμετείχαν 63 αθλητές από ηλικία 3 ετών στις ακόλουθες κατηγορίες: παμπαίδων, παίδων, κορασίδων, εφήβων, γυναικών και αντρών. Ο αγώνας αποτελεί ορόσημο για τον σύλλογο που ετοιμάζεται για διασυλλογική διοργάνωση υπό την δική του αιγίδα για τις 30 Μαρτίου στην Πάτρα. Παράλληλα, υποδέχεται διαρκώς νέα μέλη και ετοιμάζεται για ατομικές χρονομετρήσεις των μελών του μέσα στο Φεβρουάριο, έτσι ώστε οι αθλητές του να μείνουν σε ετοιμότητα για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τον Γ.Γ του ΠΟΤ, Ε. Μαντά:

«Ο ΠΟΤ ανοίγει το αγωνιστικό του ημερολόγιο γράφοντας παράλληλα ιστορία στον τοπικό αθλητισμό αφού ηγήθηκε μιας νεοφανούς διοργάνωσης στην Πάτρα. Ο όμιλος υποδέχεται καθόλη την διάρκεια τους έτους νέα μέλη και αμέσως εντάσσονται στην νοοτροπία του συλλόγου. Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 30 Μαρτίου στην Πάτρα με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ''ΠΟΠ'' και τον κύριο Σπύρο Πολίτη για την αμέριστη υποστήριξη στο σύλλογο μας, το χειριστή Αλέξη Βαρώτσο και την φωτογραφική λέσχη ''Ηδύφως'' για την κάλυψη του γεγονότος.»