Στα βήματα του Καρναβαλιού και της επιστροφής στην κανονικότητα, έτσι όπως το γνωρίσαμε και το έχουμε αγαπήσει, βαδίζει η ομάδα «Του χρόνου Μπούλες» και καλούν όλα τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές της πόλης να τους ακολουθήσουν στην πορεία που έχουν ξεκινήσει να χαράσσουν.

Αν πέρσι δημιούργησαν την «Παρέλαση των Ονείρων», φέτος, στο καρναβάλι που και αυτό θα γίνει κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία, ετοιμάζουν μία ξεχωριστή καρναβαλική έκθεση.

«Παπούτσια από το τόπο μας» έτσι την ονομάζουν. Ας διαβάσουμε όμως την σχετική ανάρτηση που έχει ανέβει στην σελίδα τους στο facebook. «Στα βήματα του Καρναβαλιού!»  «Παπούτσια από το τόπο μας».  Πέρσι η παρέλαση παρέμεινε στα όνειρα μας. Φέτος όμως είμαστε λίγα βήματα πριν…

Λίγα βήματα μένουν μέχρι να γυρίσουμε και πάλι στο Καρναβάλι που όλοι θέλουμε… Μετά την «Παρέλαση των Ονείρων» η ομάδα μας διοργανώνει μια ακόμη COVID FREE έκθεση, με συμμετέχοντες όλους εσάς!

Με «όπλα» τα όνειρα και την φαντασία μας, ας δημιουργήσουμε  «στα Βήματα του Καρναβαλιού» του 2022! Σε αυτά τα βήματα ελάτε να δώσουμε μορφή.

Να δείξουμε πως είναι τα  «Παπούτσια από το τόπο μας…!». Γόβα ή γαλότσα, σκαρπίνια ή μπότες, πέδιλα ή αθλητικά όλα θα ‘παρελάσουν’ στην φετινή έκθεση που θα ετοιμάσουμε όλοι μαζί!

Η έκθεση θα στηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης και θα είναι COVID free. Για το λόγο αυτό θα είναι τοποθετημένη στη βιτρίνα καταστήματος και θα είναι ορατή έξω από την βιτρίνα και χωρίς να εισέρχεται κανείς στον εσωτερικό χώρο!

Η διάρκειά της θα ανακοινωθεί́ τις επόμενες μέρες και την καλλιτεχνική́ της επιμέλεια θα έχουν καρναβαλιστές που επιμένουν να παραμένουν ανώνυμοι και ρομαντικοί. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και τα βήματα απλά:


-Βήμα 1ο

Βρίσκω ένα ζευγάρι παπούτσια ή μήπως δύο ή μήπως…;;;

-Βήμα 2ο

Από σήμερα και μέχρι τις 15.02.2022, δηλώνω συμμετοχή στέλνοντας mail στο [email protected].

Απαραίτητες πληροφορίες:

ονοματεπώνυμο, με πόσα ζευγάρια παπούτσια θα συμμετέχω και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σημείωση: Η 15.02 ΔΕΝ είναι η καταληκτική ημερομηνία για να φέρετε τα παπούτσια. Είναι μόνο για την δήλωση μέσω mail!)

-Βήμα 3ο

Ξεκινάω!… μεταμφιέζω ένα (ή και περισσότερα ζευγάρια παπούτσια) για να αποτελέσει ένα από τα βήματα του Πατρινού Καρναβαλιού του 2022!

Χωρίς κανόνες και περιορισμούς στα υλικά, περιμένουμε τις δημιουργίες σας, τις οποίες θα πρέπει να μας παραδώσετε σε μέρος και ημέρα που θα σας ανακοινώσουμε άμεσα.

Λένε ότι αν δε μπεις στα παπούτσια του άλλου είναι αδύνατο να νιώσεις τί πραγματικά του συμβαίνει. Ας βάλουμε όλη τη Πάτρα στα δικά μας παπούτσια!

Με σύνθημα μας #μπες_στα_παπούτσια_του_ΚαρναβΑΛΛΟΥ. Ας τους δείξουμε την αστείρευτη φαντασία, την δημιουργικότητα και την δύναμη του Πατρινού Καρναβαλιού! Ας κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο Πατρινό Καρναβάλι, μόνο για φέτος, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΥΛΕΣ!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον Alexis Sakellaropoulos για το γραφιστικό δημιουργικό και αυτής της αφίσας μας! Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής της έκθεσης, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας με mail ή με μήνυμα στις σελίδες μας σε Facebook & Instagram».