Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Νίκος Ορφανός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη λεκτική βία που έχει υποστεί, τις αμοιβές του, αλλά και την πατρότητα που ήρθε αργά στη ζωή του.

«Ο ρόλος που ταλαντεύτηκα ήταν αυτός στο «Μπαμπά μην τρέχεις», αλλά τον λάτρεψα. Δεν είχα ποτέ ακριβές απολαβές, κινήθηκα σε μια κανονικότητα, δεν ήμουν ποτέ πρώτο όνομα. Όποιος έδωσε αμοιβές τύπου 10.000 ευρώ το επεισόδιο, θα πρέπει να τα κλαίει. Είχα εργασιακό bullying, το χειρίστηκα το επεισόδιο αυτό που έγινε.

Είχα δεχθεί λεκτική βία μπροστά σε όλο τον θίασο, έκανα τη δουλειά μου και πήγα παρακάτω. Υπάρχουν 4-5 που δεν συνεργάζομαι μαζί τους. Πρώτα ρωτάω ποιοι είναι οι συντελεστές και μετά τα λεφτά. Θα ήθελα να κλείσω τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά είναι κριτήριο για να μας διαλέξουν, είναι τρομερή γελοιότητα», είπε αρχικά ο Νίκος Ορφανός.

Ο Νίκος Ορφανός είπε επίσης: «Η πατρότητα ήρθε λίγο πριν καλογερέψω, στα 45 μου, αλλά είναι καλύτερα να γίνεις μεγάλος παρά καθόλου. Ο γιος μου με βλέπει στο θέατρο, όφειλε να γνωρίζει, γιατί απορούσε γιατί λείπω τα βράδια.

Η σύζυγός μου είναι μια πολύ ωραία γυναίκα με αποδέχθηκε. Είχα αποφασίσει ότι θα μείνω μόνος στη ζωή, ήρθε αυτός ο άνθρωπος και είπα… όπου μας βγάλει».