Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το πως νιώθει με την επιστροφή των Απαράδεκτων στις οθόνες μας.

Πώς σχολιάζετε την επιστροφή των Απαράδεκτων;

Είναι μια σειρά 30 ετών, η οποία επαναλαμβάνεται. Αυτά είναι ωραία να είναι στην μνήμη, στην καρδιά μας, μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να υποκαθιστούν το παρόν. Είναι λάθος.

Ο τρόπος που οι Απαράδεκτοι πραγματεύονταν συγκεκριμένα θέματα εξακολουθεί να είναι πρωτοποριακός ακόμα και για τη σημερινή εποχή.

Μα δεν είναι πρωτοποριακή η εποχή μας. Δεν έχει δημιουργήσει κάτι νέο, είναι αναμασήματα. Θέλει ρίσκο. Οι Απαράδεκτοι είχαν βγει σε μια εποχή που τα κανάλια ήταν δύο. Τώρα υπάρχει άλλος ανταγωνισμός αλλά αντί να ανεβάζει τον πήχυ τον κατεβάζει. Δεν μπορείς να ακουμπάς τις ελπίδες σου σε μια σειρά που έγινε πριν από 30 χρόνια. Αυτή είναι η άποψη η δική μου. Θέλει ανανέωση των προσώπων, των ηθοποιών, των θεμάτων. Από τεχνολογία σκίζουμε, θάρρος δεν έχουμ ε και είναι και η ελληνική κοινωνία συντηρητική. Επίσης τώρα με το διαδίκτυο βγαίνει ο καθένας και λέει ότι βλακεία του κατέβει στο κεφάλι και την παίρνουν τοις μετρητοίς ενώ παλιά όταν τα ακούγαμε γελούσαμε. Έχουν όλοι άποψη χωρίς να έχουν γνώση. Είναι μια φυλή αυτή που γράφει τα σχόλια και αυτή η φυλή το έχει τρόπο ζωής. Θέλει χρόνο για να τα ξεπεράσει η κοινωνία και επειδή είμαστε συντηρητικοί, θέλει διπλάσιο χρόνο.