Πληροφορίες σχετικά με το πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού Πάνου Νάτση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iefimerida.gr.

Ο 31χρονος ηθοποιός Πάνος Νατσης κινούνταν με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο το πρωί του Σαββάτου, όταν, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση της μηχανης του με απορριμματοφόρο του δήμου, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όλα συνέβησαν στις 6.30 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφοριες του iefimerida, το απορριμματοφόρο κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού.

Στη διασταύρωση, ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση, καθώς στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι.

Πώς συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα

Ο ηθοποιός είχε μπροστά του «Στοπ», ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση τους. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου σταμάτησε αμέσως και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματισμένο ηθοποιό.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του απορριμματοφόρου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα.

Η έρευνα της Τροχαίας είναι σε εξέλιξη, ενώ θα αξιοποιηθεί βιντεοληπτικό υλικό.