Πολλές αλλαγές προσώπων σε καίριες θέσεις της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου έγιναν με αποφάσεις του νέου (προσωρινού) διοικητή Μιχαήλ Σερασκέρη.

Οι αλλαγές αφορούν την διεύθυνση της Υπηρεσίας, των τομεαρχών αλλά και τους προϊσταμένους των τμημάτων. Ειδικότερα, τέσσερα πρόσωπα αναλαμβάνουν θέσεις Προσωρινών Προϊσταμένων στη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και στους τρεις Νοσηλευτικούς Τομείς της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, με αντίστοιχη χορήγηση του επιδόματος ευθύνης, μέχρι την επιλογή και την τοποθέτηση προϊσταμένων Διευθύνσεων και προϊσταμένων Τομέων και Τμημάτων από τα αρμόδια συμβούλια επιλογής:

Καθήκοντα Προσωρινού Προϊστάμενου Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ανέλαβε ο Παναγιώτης Μπουρνάζος, ο οποίος ασκούσε επί έτη καθήκοντα υπευθύνου του Αναισθησιολογικού Τμήματος, Προσωρινού Προϊσταμένου του ΤΕΠ και εν συνεχεία του Καρδιολογικού Τμήματος.

Καθήκοντα Προσωρινής Προϊσταμένης 1ου Νοσηλευτικού Τομέα θα ασκεί Ελπίδα Μπαρέ, η οποία σύμφωνα με τη σχετική απόφαση διαθέτει επιστημονική κατάρτιση ως κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών και εμπειρία λόγω άσκησης καθηκόντων ευθύνης επί έτη ως Προσωρινή Προϊσταμένη του Χειρουργικού τμήματος.

Καθήκοντα Προσωρινής Προϊσταμένης 2ου Νοσηλευτικού Τομέα ανατέθηκαν στην Αντωνίτσα Πολίτη, η οποία και εκτελεί επί έτη καθήκοντα Προσωρινής Προϊσταμένης του ΤΕΠ και εν συνεχεία του Χειρουργείου.

Καθήκοντα Προσωρινής Προϊσταμένης 3ου Νοσηλευτικού Τομέα αναλαμβάνει η Μαρία Γεωργίου, η οποία επί έτη ασκεί καθήκοντα Προσωρινής Προϊσταμένης των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Παράλληλα, μέχρι την επιλογή και την τοποθέτηση προϊσταμένων Διευθύνσεων και προϊσταμένων Τομέων και Τμημάτων από τα αρμόδια συμβούλια επιλογής ορίστηκαν και τοποθετήθηκαν, με αντίστοιχη χορήγηση του επιδόματος ευθύνης, Προσωρινοί Προϊστάμενοι & Υπεύθυνοι στα Νοσηλευτικά Τμήματα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου: 

Τμήματα 1ου νοσηλευτικού τομέα

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Κωνσταντίνα Κούση, με Υπεύθυνη την Σπυριδούλα Μπαλάσκα.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Φερενίκη Σμαραγδάκη, με Υπεύθυνη την Γεωργία Σινάνη.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Ασπασία Καρατζογιάννη,  με Υπεύθυνη την Βασιλική Λαμπράκη.

ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Ακριβή Νικολακοπούλου, με Υπεύθυνο τον Σταύρο Τζουμερκιώτη.

ΚΛΙΝΙΚΗ COVID-19 (ΥΠΟΠΤΑ):

Υπεύθυνη η Γεωργία Μπακαγιάννη.

Τμήματα 2ου νοσηλευτικού τομέα

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Μαρία Δημητρακάκη, με Υπεύθυνη την Μαρία Μονιά.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Σπυριδούλα Καραγιάννη,  με Υπεύθυνο τον Πέτρο Σπαρτινό.

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ & ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Σπυριδούλα Παπαγιάννη, με Υπεύθυνο στο Ορθοπεδικό Τμήμα τον Κωνσταντίνο Πατσέα & Υπεύθυνο στο Ουρολογικό Τμήμα τον Ευάγγελο Μήτσο.

ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Σταυρούλα Στεργίου,  με Υπεύθυνη την Γεωργία Ξευγένη.

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:

Υπεύθυνη η Αγλαΐα Μπότση με αναπληρώτριά της την Μαγδαληνή Τσατσιούλη.

Τμήματα 3ου νοσηλευτικού τομέα

ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Αλεξάνδρα Λιάγκα, η οποία θα εκτελεί τα καθήκοντά της στο Γραφείο Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του, με Υπεύθυνο τον Γεώργιο Τριαντάφυλλο.

ΤΜΗΜΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Αριστέα Τσορώνη, με Υπεύθυνη την Γιαννούλα Μπορμπότσιαλου.

ΔΙΑΤΟΜΕΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ:

Προσωρινός Προϊστάμενος ο Κωνσταντίνος Ζωγανάς, με Υπεύθυνη την Κωνσταντίνα Αργυρίου.

ΔΙΑΤΟΜΕΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ:

Προσωρινή Προϊσταμένη η Ευπραξία Σαράκη, η οποία θα εκτελεί τα καθήκοντά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της, με Υπεύθυνη την Ελένη Χρυσαυγή.

Πηγή: agrinionews.gr