Τι θα γίνει με αυτήν την αντιδρόμηση;  

Θα προχωρήσει το έργο ή θα μείνουν οι φωτεινοί σηματοδότες διπλοί, ο ένας για να δείχνει προς τη μια μεριά και ο άλλος από την άλλη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μπερδεύονται και το όλο θέμα να προκαλεί σύγχυση; 

Σύμφωνα με τα μέλη της δημοτικής αρχής η αντιδρόμηση της Κανακάρη και της Κορίνθου, αλλά και όλων των υπολοίπων οδών που βρίσκονται μέσα στις αλλαγές που είναι να γίνουν με βάση το σχέδιο Δοξιάδη, θα προχωρήσει και αυτό αποτελεί οριστική απόφαση.

Άλλωστε, οι αλλαγές στους φωτεινούς σηματοδότες όσον αφορά τις δύο παραπάνω οδούς έχουν προχωρήσει και το έργο έχει ολοκληρωθεί. Το θέμα είναι πότε θα ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις για να παραδοθεί το έργο που έχει "παγώσει" εδώ και πάνω από δύο χρόνια.

Πάντως, αρκετοί δεν κατανοούν την επιμονή της δημοτικής αρχής για το όλο θέμα. Από τη μία να είναι διστακτική για την αντιδρόμηση αφού το έργο δεν προχωράει και ακούγονται παντού αμφιβολίες και από την άλλη να επιμένει στο να γίνει. 

Η επιμονή της έχει να κάνει με το ότι η αντιδρόμηση περιλαμβάνεται στα έργα ανάπλασης του ιστορικού κέντρου και κάθε αλλαγή σε αυτά δημιουργεί κινδύνους για την χρηματοδότηση τους μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Για την ώρα αυτό που κυριαρχεί από την αντιδρόμηση είναι τα παράπονα των οδηγών και των πολιτών για τα διπλά και αντίθετα φανάρια.

Φανάρια που σύμφωνα με αρκετούς γεννούν και τροχαία ατυχήματα από οδηγούς που είτε είναι λίγο απρόσεκτοι, είτε γιατί μπερδεύονται από την όλη αυτή κατάσταση.

Η φωτογραφία έχει ανέβει στο facebook και είναι από τροχαίο στην Βορείου Ηπείρου και Κορίνθου, σε ένα δρόμο με διπλούς φωτεινούς σηματοδότες.