Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτρια, διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας και έκανε χρήση μουσικής,  με την παρουσία τριών πελατών στον εσωτερικό χώρο, οι οποίοι στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης.

Στην συλληφθείσα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους τρεις πελάτες βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (300) ευρώ στον καθένα.

Ακόμη, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε, ως ιδιοκτήτης, διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας, εξυπηρετώντας επτά πελάτες στον εσωτερικό χώρο.

Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους επτά πελάτες βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο των (300) ευρώ στον καθένα.