Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμμετοχή του στο The Crown.

«Προσέχω πάντα τι λέω, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Συχνά εμφανίζομαι παντού, γιατί και πολλές δουλειές κάνω και σε πολλά είμαι ανακατεμένος. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα με την μπουνιά στο χέρι, μπορείς και με συνεννόηση. Το σωματείο βοηθάει τους εργαζόμενους μίας ομάδας και νιώθω άσχημα όταν κάποιος δεν θέλει να είναι σε αυτό», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι μόνο ότι με συμπαθούν. Όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα για το καλό των ηθοποιών και έτρεχα να βρω λύσεις για κάθε πρόβλημα, ήρθαν και γράφτηκαν ξανά όλοι οι ηθοποιοί.

Όταν έρθουν όλοι, δεν μπορεί ένα σωματείο να είναι κομματοποιημένο. Έχω αντιμετώπιση αγάπης και από τα νέα παιδιά και από τους παλιούς, κι αυτό με συγκινεί. Όταν ξαναγράφτηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο σωματείο, κάτι δείχνει αυτό».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε επίσης πως δεν τον απασχόλησε ποτέ να είναι το πρώτο όνομα στην μαρκίζα: «Υπάρχουν άτομα που έχουν άγχος με αυτό. Ποτέ δεν κοίταξα το μέγεθος του ρόλου. Έπαιξα ρολίσκους, που έμειναν ανεξίτηλοι στη μνήμη, και ρόλους σημαντικούς.

Παίζεις μικρούς και μεγάλους ρόλους, παίζεις τα πάντα, όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα. Είχα παίξει μία γκέισα στην «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι, την Κασσάνδρα στον «Αγαμέμνονα». Έχω κάνει πολλές τραβεστί και παράλληλα έχω παίξει και κάτι βαρύμαγκες».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε πως βρέθηκε να συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά «The Crown». Όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε μία κλήση από την casting director, η οποία του πρότεινε να κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο του Γιάννη Λάτση.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεννοηθώ, γιατί τα αγγλικά μου είναι του τουρίστα».

Όπως αποκάλυψε, εξαιτίας του κορωνοϊού η παραγωγή αρνήθηκε να του παρέχει βοηθό, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να τους δηλώνει πως θα αρνηθεί τον ρόλο, όμως τελικά… υπέκυψαν και του έφεραν βοηθό.