Πριν μερικούς μήνες η Κρίστεν Στιούαρτ αρραβωνιάστηκε την σύντροφό της, Ντίλαν Μάιερ και τώρα ετοιμάζονται για το... μεγάλο βήμα.

Όπως αποκάλυψε η 31χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Sunday Morning του CBS, παρά το γεγονός ότι σκοπεύουν σύντομα να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, δεν έχουν σχεδιάσει καθόλου στο μυαλό τους «τη μεγάλη μέρα».

«Μας συμβαίνουν πολλά αυτό το διάστημα σε όλους τους τομείς, δεν έχουμε προλάβει να σχεδιάσουμε τίποτα ακόμα. Θα συμβεί, όταν πρέπει να συμβεί και τότε θα ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως δεν έχουν στο μυαλό τους καν την ημερομηνία του γάμου τους.

Ενώ μάλιστα, από τη μία μεριά θα ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εξηγεί πως θα ήθελε να απολαύσει για λίγο τη ζωή της ως «αρραβωνιασμένη».

«Βιάζομαι, αλλά από την άλλη θα ήθελα να μείνω αρραβωνιασμένη για πέντε χρόνια περίπου. Ξέρεις, να ζήσουμε όλη αυτή τη μαγεία του αρραβώνα», δήλωσε η ηθοποιός.

Οι δύο γυναίκες αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο, μετά από δύο χρόνια σχέσης και έκαναν αμέσως γνωστό το ευχάριστο γεγονός με φωτογραφίες τους στα social media.