Παρακολουθώντας την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας η οποία κατήγγειλε δημόσια ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να μπει στη θέση μιας γυναίκας που έχει υποστεί κακοποίηση και έτσι δημιούργησε ένα πολύ όμορφο κομμάτι.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα του Πρωινού γι’ αυτό το τραγούδι ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κανένα εμπορικό όφελος από αυτό.

«Η Γεωργία ήταν η αφορμή γι’ αυτό το κομμάτι γιατί η κακοποίηση των γυναικών υπήρχε ανέκαθεν οπότε δε μπορώ να πω ότι δεν υπήρχαν αιτίες. Αυτή όμως ήταν η αφορμή γιατί το έβλεπα, το ξανάβλεπα, ότι άνοιγα, social media, τηλεοράσεις κτλ έβλεπα αυτό το θέμα και είχα πέσει, είχα μαυρίσει. Ήθελα να εκφράσω και εγώ τη στήριξή μου. Όλο ήταν ένας πόλεμος. Ήθελα να μπω και εγώ στη θέση μιας γυναίκας, και να γράψω πως μπορεί να νιώθει αυτή η γυναίκα που έχει υποστεί κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι η κοπέλα δέχεται πάρα πάρα πολλά μηνύματα συνεχώς οπότε δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπλεχτώ. Ελπίζω να δει το τραγούδι και να πάρει μια στήριξη. Δεν αποσκοπεί πουθενά εμπορικά το κομμάτι, δεν βγήκε δισκογραφικά, ούτε video clip ούτε τίποτα. Αν ήταν μπροστά μου η Γεωργία θα της έλεγα ότι αποτελεί έμπνευση για όλους μας» ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.