Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη, για την κακοκαιρία, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Ο Γρηγόρης Μπάκας περίμενε τη γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο κι εκείνη έκπληκτη όταν τον είδε, είπε: «Είστε με τα καλά σας; Παιδιά έχετε τρελαθεί που είστε στο αεροδρόμιο; Τι περιμένατε να δείτε;», με τον δημοσιογράφο να της απαντά πως την περίμενε μετά το επαγγελματικό της ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Η Μαρία Σολωμού ανέφερε πώς το ταξίδι της ήταν μια αριστουργηματική εμπειρία, αλλά μετά από ένα σημείο άρχισε να εκνευρίζεται, καθώς είχε αγωνία για το το γίνεται πίσω, με όσα συνέβησαν στην Αθήνα με την κακοκαιρία.

Η ηθοποιός απάντησε και σε ερώτηση που της τέθηκε, για το αν την περιμένει κανείς στο αεροδρόμιο και αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση:

«Έχω οργανωθεί πλήρως. Δεν καταλαβαίνω ποιον περιμένατε να δείτε», με τον Γρηγόρη Μπάκα να της λέει: «Εάν δεν είχες πάει στο Νίκο Μουτσινά θα πιστεύαμε τις φωτογραφίες, αλλά το έσβησες οριστικά αυτό» (η ηθοποιός είχε δηλώσει στον Νίκο Μουτσινά ότι δεν έχει καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια).

«Άρα, ξέρω και κρύβομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ελεύθερη και ωραία», απάντησε η Μαρία Σολωμού.