Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με τρυφερά λόγια για τον καλό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου τις προηγούμενες μέρες είχε αποκαλύψει πώς ο Νίκος Κοκλώνης είχε πάει να πάρει την ίδια ώστε να την επιστρέψει σπίτι της καθώς η ίδια είχε εγκλωβιστεί.

Στις 27/1 προβλήθηκε στο «The 2night Show» η συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κάτι που δεν γνώριζε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού παρακολούθησε το απόσπασμα μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα είπε:«Δεν γνώριζα για το θέμα υγείας του και μάλιστα, όταν παιζόταν το απόσπασμα, τον κοιτάω και είχε βουρκώσει. Μίλησε πάρα πολύ ωραία αλλά έχω ένα παράπονο από τον Νίκο. Καθόμουν δίπλα του και όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης αν πιστεύει ότι κάποιος από τους φίλους του θα πούλαγε το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει οικονομικά, είπε μόνο τη Βίκυ Σταυροπούλου. Του λέω “τι λες ρε; Δεν θα πούλαγα εγώ το αυτοκίνητό μου;”. Κι εγώ θα το έκανα. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει στηρίξει όχι μόνο επαγγελματικά και είναι φίλος σου και σε άλλα θέματα, εκεί αλλάζει όλο».

Και πρόσθεσε:«Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει και την απόλυτη επιτυχία και να μην έχει ένα ευρώ. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Νίκο και μου είχε πει για τη σχέση του με τον Τρύφωνα. Όταν έφτασε στο ναδίρ, ο Τρύφωνας του είπε έχω 100.000 ευρώ, έλα να τα μοιραστούμε. Αυτό δεν το ξεχνάει με τίποτα».

Ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να δηλώσει πως:«Να δείτε πώς έκανε με τα χιόνια, βγήκε έξω τα έσπρωχνε… Του λέω “θέλω έναν άντρα σαν κι εσένα να παντρευτώ”. Λέω έναν τέτοιο θέλω».