Η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους δρόμουw και στην ηλεκτροδότηση η κακοκαιρία «Ελπίς», έκανε μία αναφορά σε ένα περιστατικό που βίωσε η ίδια πέρυσι με την κακοκαιρία Μήδεια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Πέρυσι σχολιάστηκα αρνητικά και στενοχωριέμαι τώρα που το βλέπω. Εξαιτίας των τόσων ημερών, 4 με 5 ημέρες χωρίς ρεύμα πέρυσι με τον χιονιά στα Μελίσσια, είχαν σπάσει δέντρα και είχε πέσει το ρεύμα. Θυμάμαι ότι είχε χρειαστεί να μείνω, φυσικά με δικές μου δαπάνες, σε ξενοδοχείο και τότε είχε σχολιαστεί αρνητικά ότι έχω τη δυνατότητα την οικονομική», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν θα σχολιάσω του ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να φιλοξενηθούν και να πληρώσουν σε ένα ξενοδοχείο τόσες ημέρες. Θα σας πως όμως, για την κατάσταση όλων αυτών, των περισσότερων ανθρώπων από εμάς που δεν μπορούν αυτή τη δαπάνη να την καλύψουν άρα να μην έχουν και εναλλακτική, και εκεί πραγματικά τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο σοβαρά» κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.