Δεν είναι ένας, ούτε δύο οι Πατρινοί που το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει μήνυμα από διάφορα προφίλ με ξένα ονόματα για το αν ενδιαφέρονται να πάρουν δάνειο με ένα μικρό επιτόκιο.

Το μήνυμα αυτό «μυρίζει» ηλεκτρονική απάτη και ήδη έχει ενημερωθεί η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει συγκεντρώσει στοιχεία και γνωρίζει καλά την υπόθεση. Το κείμενο που έχει σταλεί στα inbox αρκετών Πατρινών τις τελευταίες ημέρες αναφέρει τα εξής:

«Χρειάζεστε χρηματοδότηση για το σπίτι σας, την επιχείρησή σας, την αγορά αυτοκινήτου, την αγορά μοτοσυκλέτας, την έναρξη της δικής σας επιχείρησης, για τις προσωπικές σας ανάγκες και πολλά άλλα. 

Έχουμε ίδια κεφάλαια που χορηγούν δάνεια από 5.000 έως 10.000.000 ευρώ με πολύ ειδικό επιτόκιο 3%, όποιο και αν είναι το ποσό. Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες μας είναι πολύ αποτελεσματικές και γρήγορες, το επιτόκιο είναι επίσης προσιτό.

Συμπεριλάβετε το ακριβές ποσό που θέλετε να δανειστείτε και την περίοδο αποπληρωμής στην αίτηση δανείου σας. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε όλους τους συγγενείς σας που χρειάζονται άμεση πίστωση. Παρακαλούμε αφήστε μας τον αριθμό ή το email σας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μέσω του email μας…». Προσοχή λοιπόν…