Οι "μαϊμού" εμβολιασμοί που έχει καταγγέλλει προ μηνών ο ιατρικός σύλλογος της Πάτρας φαίνεται ότι συνεχίζονται και το παράδειγμα του συμβάντος που έγινε στο εμβολιαστικό κέντρο του νοτίου διαμερίσματος στα Ζαρουχλέικα είναι χαρακτηριστικό.

Ένας άνδρας τουλάχιστον 40 ετών πήγε να εμβολιαστεί, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν 28. Ο προϊστάμενος του κέντρου και οι υπάλληλοι προχώρησαν σε έρευνα των στοιχείων του, όμως, στη συνέχεια ο 40χρονος αγνώστου ταυτότητας άνδρας έγινε καπνός  και εξαφανίστηκε, έχοντας κάνει τον εμβολιασμό του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επικοινωνία που έγινε με τον 28χρονο για να δουν τι συμβαίνει και τον καλέσουν στο τμήμα, αυτός ισχυρίστηκε ότι είναι στο… εξωτερικό.

Το όλο συμβάν παραπέμπει σε "μαϊμού" εμβολιασμό. Προ διμήνου είχαν γίνει αρκετές αναφορές για τέτοια περιστατικά, με ανθρώπους να πηγαίνουν επί πληρωμής να εμβολιάζονται στην θέση άλλων που είναι αρνητές και δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, όμως θέλουν να αποκτήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ωστόσο, η 6η ΥΠΕ είχε αναφέρει ότι δεν υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες για τέτοια συμβάντα. Πάντως, το συγκεκριμένο "μυρίζει" από χιλιόμετρα…