Στον αέρα επέστρεψε, μετά από δύο μέρες απουσίας, το «Happy Day». Εξαιτίας της κακοκαιρίας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της είχαν εγκλωβιστεί και ήταν αδύνατο να βρεθούν στο στούντιο για την εκπομπή.

Η παρουσιάστρια είπε σήμερα «καλημέρα» στους τηλεθεατές και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε.

«Το ότι είμαστε μαζί σας πιστέψτε με ότι είναι άθλος. Δε γινόταν πραγματικά να είμαστε μαζί σας. Κάνω 8 χρόνια αυτή την εκπομπή, έχω έρθει εδώ και άρρωστη και με χιόνια, με καταιγίδες, με την κοιλιά στο στόμα. έφευγα γεννούσα και ερχόμουν πάλι. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα ότι χιόνισε δυο μέρες και μας έπιασε πανικός, ειλικρινά δεν μπορούσες να μετακινηθείς, να πας πουθενά», είπε.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς και εμφανώς εκνευρισμένος, σημείωσε: «Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3.5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ,powerbank».