"Με οργή αλλά όχι με έκπληξη διαβάσαμε την δήλωση του κ. Κουνάβη, προέδρου της τοπικής ΔΕΕΠ ΝΔ, με αφορμή την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα για την τραγική διαχείριση και την παταγώδη αποτυχία αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Αττική.

Με οργή για τον βούρκο στον οποίο σέρνει, με την δήλωση του, την πολιτική αντιπαράθεση.

Ο κ. Κουνάβης μετράει και συγκρίνει φέρετρα ως Τυμβωρύχος της Νέας Δημοκρατίας. Τυμβωρύχοι ως αξιωματική αντιπολίτευση, τυμβωρύχοι παραμένουν και στην διακυβέρνηση της χώρας τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, από την κορυφή της μέχρι και την περιφέρεια! Κάτι σάπιο υπάρχει στον κομματικό οργανισμό της ΝΔ και την ακέραια ευθύνη για αυτό έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Κουνάβης συγκρίνει με αναίδεια ένα τραγικό γεγονός που εξελίχθηκε σε διάστημα 20 λεπτών, με μια κακοκαιρία που προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια η ΕΜΥ μια εβδομάδα πριν και τελικά ο συντονισμός, η ενημέρωση και η ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού ήταν ανύπαρκτη.

Θα θέλαμε να μάθουμε αν αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν όλοι/ες οι ομοιόβαθμοι του κ. Κουνάβη καθ' άπασαν την επικράτεια και ιδιαίτερα στην Αττική και τις άλλες περιοχές που επλήγησαν από το χιονιά και την ανικανότητα της Κυβέρνησης και - βέβαια - πώς τις υποδέχθηκαν οι πολίτες αυτών των περιοχών.

Θέλουν να ξεχάσουμε πως τους υπεύθυνους της τραγωδίας στο Μάτι, που απέπεμψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης τους διόρισε ως ικανότατους διαχειριστές κρίσεων.

Το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ανίκανο.

Η ανικανότητα όμως της σημερινής κυβέρνησης δεν κρύβεται πίσω από καμία πολιτική χυδαιότητα.

Αρκετά με τους εργολάβους κηδειών της Νέας Δημοκρατίας.

Αποδείξανε ακόμη μια φορά πως είναι ανίκανοι, επικίνδυνοι και τυμβωρύχοι. Να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, για να ανασάνει η χώρα!" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας.